Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum | Turistični portal Počitnice.net  
Toggle Content
Toggle Content Oglaševanje

Toggle Content Sex filmi in zgodbe

Toggle Content Kazalo
 Članske Strani Skupine Web Članske Opcije Najdi na Vrtnica.net Razno

Toggle Content .

Toggle Content Zadnje Teme na Forumu

Toggle Content Zadnji Prispevki na Forumu
Last 10 Forum Messages

Katero pesem pravkar poslušaš?
Last post by jeena in Glasba, zabava on May 17, 2018 at 12:57:57

Lestvica top 20 mest za seks
Last post by skakavac in Klasičen Seks on Mar 24, 2018 at 16:36:26

Iščem njo
Last post by macon in Moški on Jan 12, 2018 at 11:58:45

Pantyhose encasement
Last post by NylonFetišist in Fetiš on Nov 16, 2017 at 13:58:41

Iščem dolgolaso punco
Last post by Mr.Stranger in Moški on Sep 27, 2017 at 09:02:21

Naughty Amateur Milfs in Hardcore Photos
Last post by siemekpower in Erotične Slike on Aug 13, 2017 at 20:06:55

Iščem par za CUCKOLD kombinacijo!
Last post by jani35007 in Moški on Jun 09, 2017 at 00:00:42

Sexy Nina
Last post by miko in Ženske on Jun 06, 2017 at 15:29:21

njo (35+) obala
Last post by onObala in Moški on May 09, 2017 at 22:14:30

Voyeur
Last post by NylonFetišist in Fetiš on Feb 06, 2017 at 07:06:06


Toggle Content Anketa
Kupujete erotične pripomočke v Sex shopih?

Pogosto
11 %11 %11 %
Občasno
50 %50 %50 %
Nikoli
37 %37 %37 %
Results :: Polls

Votes: 1497
Comments: 0

Toggle Content Povezave

Toggle Content Kontakt

Forum › KLUBI OBOŽEVALCEV (Predloge pošljite na info @ vrtnica.net) › Čuki › Čuki
Naj ocenjene slike - Ocenite jih tudi vi!


Nove slike - Dodajte tudi Vi svoje!

EROTIČNE ZGODBE

Čuki
Nastopi, besedila, videospoti, slike, intervjuji
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Čuki

View previous topic :: View next topic  
Author Message
Čupi
__
__

Offline Offline
Joined: Apr 28, 2009
Posts: 1686

PostPosted: Fri May 01, 2009 17:23 pm
Post subject: Čuki

Nekatere največje uspešnice

* Krokodički
* Ta vlak
* Hugo
* Vsepovsod ljubezen
* Liter vode in en poljub
* Kavboljci in indijanci
* Na licu bela solza
* Liza
* Komar
* Ferrari polka
* Ena po domače
* Hubba bubba
* Mi gremo pa na morje
* Yodlc
* Pancer Tanc
* Gremo gor v hribe - www.slomedia.si/video/...fe53b21272


JERNEJ TOZON

Jernej Tozon se je rodil 27.01.1980 (ja, prav vsi člani Čukov so izvaljeni v mesecu januarju) in od takrat dalje tudi prepeva, saj kot radi pravimo, mu je bila glasba položena v zibelko. Imel je izpolnjene vse pogoje, da postane tudi on močno povezan z glasbo. Njegov oče, Tomaž Tozon (ki tudi izhaja iz glasbene družine) je priznani zborovodja ter bivši član Slovenskega okteta in kvarteta Do. Malokdo sicer ve, da je on tisti fantič, ki je prepeval v Kekcu. Prepotoval je skoraj cel svet in svojim otrokom iz daljnih dežel prinašal darila ter jim pripovedoval zanimivosti iz svojih popotovanj.

Tudi Jernejeva mati, Zdenka Anžur Tozon je uspešna profesionalna pevka v slovenskem komornem zboru. Njen oče Anton je Jerneju vzbudil zanimanje za igranje na orglice. Ko je bil Jernej na obisku pri svojem starem očetu, je ta večkrat vzel v roke orglice in odigral Jerneju najljubši pesmici Lisička je prav zvita zver in Mi se imamo radi.

Jerneja že od nekdaj obdaja mnogoštevilna družina. Ima dve sestri in tri brate. Vsi so zelo povezani med seboj. Že lep čas je njihov družinski član tudi muca Pika, katero imajo vsi zelo radi in pogosto prevzame vlogo glavne gospe v družini Tozon.

Jernej je svoje otroštvo preživel v Škofji Loki (kjer živi še danes). V vrtec ni hodil nikoli, saj je mama Zdenka skrbela za svoje otroke do odhoda v šolo. Jerneju je ta čas ostal v zelo lepem spominu, saj so skupaj z materjo in brati veliko hodili na sprehode v naravo in v bližnji gozd. Mogoče je ravno zato Jernej vzljubil les in njegovo obdelovanje. Že takrat je namreč s sprehoda vedno prinesel kakšen kos lesa ali korenine in ga doma poskušal obdelovati.

Seveda se je veliko družil tudi s prijatelji iz soseščine. Zanimivo je, da so njegovi prijatelji iz tega obdobja, še vedno njegovi najboljši prijatelji, na katere se vedno lahko zanese. Jerneju zelo veliko pomeni iskreno prijateljstvo.

Po brezskrbnem predšolskem obdobju je iz varnega materinega zavetja moral oditi v šolo. Jernej se je zelo veselil vstopa v šolo. Že veliko pred pričetkom pouka si je pripravil svojo prvo šolsko torbo ter zvezke in knjige. V šoli je imel poleg telovadbe najraje glasbeno in likovno vzgojo. Malo manj pa je bil navdušen nad matematiko. Z vstopom v šolo je začel obiskovati tudi glasbeno šolo. Začel je s teorijo glasbe in nadaljeval z igranjem klavirja. Kasneje se je lotil še igranja kitare, saj je kitara inštrument, ki ga lahko kamorkoli vzameš s seboj. To njegovo znanje igranja na kitaro se mu je še posebno obrestovalo kasneje, ko so z družbo začeli zahajati na morje in s svojim igranjem in petjem privabljali pozornost deklet.

Šport v Jernejevem življenju že od nekdaj igra zelo pomembno vlogo. Ukvarjal se je z atletiko, rokometom, nogometom, proti koncu osnovne šole pa je pričel z igranjem hokeja na rolerjih. Začelo se je z igro na igrišču pred blokom z doma narejeno palico (bil je namreč golman), tudi ščitniki so bili na začetku narejeni kar iz kartona in pene. Bil je zelo ponosen, ko mu je oče s službene poti prinesel pravo golmansko opremo za street hockey. Jernejeva skupina Loka Tigers je bila iz igre v igro boljša in tako postala ena boljših tako v gorenjski regiji, kot tudi v ostalih regijah.
Ko je bil Jernej star 11 let, je dobil sestrico Urško, na katero se je zelo navezal. Kadar sta bila oče in mati odsotna, je Jernej z velikim veseljem skrbel za svojo malo varovanko. Naučil se je celo previjanja in hranjenja po steklenički. Jerneju nikoli ni bilo težko,ko je bilo potrebno vstati sredi noči in Urško potolažiti ter ji zapeti kakšno uspavanko.
JOŽE POTREBUJEŠ

Čuk Jože Potrebuješ se je izvalil 20.1.1968 v Ljubljani očetu Janezu in mami Francki. Prvih nekaj mesecev je kalil nočni mir v Horjulu, od prvega do petega leta starosti pa v Podolnici. Večina otroškega časa je preživel kot Indijanec in že takrat je sklenil, da če bo kdaj minister za delo, bo poklic Indijanca ne samo možen, ampak celo zelo cenjen. Loki in sulice so bile seveda samo za okras, saj Jože še ni pohodil niti mravljinca, da bi vedel za to.

Prvo harmoniko mu je prinesel sveti Miklavž in pri petih letih je na krušni peči nastopal ure in ure, samo da ni bilo treba delat na njivi, kot je že takrat ugotovil oče.
Osnovno šolo je obiskoval na Dobrovi, kjer je bil kar priden učenec, najbolj seveda pri telovadbi in pri likovnem pouku, saj je bil takrat eden boljših risarjev v Sloveniji. Vsaj trikrat je bil tudi za poročit, zaljubljen in če bo kdaj minister za socialo ali za družino, bodo poroke možne že po dopolnjenem sedmem letu starosti.
V nižji glasbeni šoli se je skupaj s 96 basno harmoniko (ki bi jo v vsakem trenutku zamenjal za katero koli žogo) učil vse živo, samo tisto ne, kar bi fant rad znal zaigrati pred prijatelji in starši. Zato je sklenil , da če bo kdaj minister za šolstvo, bodo morali vsi učenci znati vsaj eno poskočno polko, takšno, ki jo pozna vsak Slovenec. In to na pamet, brez not in z spontanim nasmeškom na ustnicah.
Do prve kitare je prišel, ko je sestri Magdi kupoval darilo za birmo. Ona pa je v resnici prišla do nje šele, ko se je poročila in odletela v svoje gnezdo. Ampak takrat je Jože že imel svojo, električno, črno, Melodija kitaro, ki si jo je kupil za prvo štipendijo. Kmalu za tem je skupaj s prijateljema Mariom Mlakar in Francijem Rus ustanovil skupino Alcotest. Skupaj so imeli okrog 10 nastopov in vsaj desetkrat toliko po deset ur vaj.

Vpoklic v vojsko je mladega strojnika Jožeta osvobodil dolgih las na glavi, v glavi pa prepričanja, da je čas vojaškega roka največja izguba časa. V Ulcinju je namreč spoznal Marka, s katerim sta že tedaj napisala nekaj pesmi (Na licu bela solza, Vso srečo ti želim, Poslednji rod..), prepevala in kovala načrte o skupni glasbeni prihodnosti in uživala pod tropskim soncem, dokler niso nekega dne jezni strici v uniformah Jožeta odpeljali v zapor, kjer je zaradi domnevnih proti jugoslovanskih načel preživel skoraj do konca vojaškega roka. Že tedaj je sklenil, da če bo kdaj minister za obrambo, bo vojska imela pralni stroj, ne pa, da zaporniki perejo gate na roko.
Po srečni vrnitvi iz JLA sta Jože in Marko v zahvalo, da se je vse nekako srečno izteklo imela prvi skupni nastop v Dobrovski cerkvi. Takrat sta dobila tudi prvi skupni aplavz.
Jeseni 1988 se je Jože zaposlil v Agrostroju in pridružil se Marjanu in Vinku pri skupini Čuki. Toda ni minilo leto dni, ko je Jože povabil za pevca še Marka. Ostalo se ve. Ali se pa prebere pod rubriko?

Jože je zagret športnik. Nogomet, košarka, smučanje, rolanje, ples. Ni da ni, samo da se miga.
Rad tudi potuje. Tajska ,Barcelona, Pariz, Kanarski otoki, Argentina, Čile, Berlin, Rim. Njegov največji kompleks je, da ne zna tekoče niti enega svetovnega jezika. Zato bo, ko bo minister za... Nič ne bo - ministri morajo znat vsaj jezike! Tudi Jože bo menda enkrat znal tekoče Angleško. Takrat bo naredil velik piknik!
Je velik zbiratelj in ljubitelj kitar. Njegova osebna zbirka je verjetno najprestižnejša pri nas.
Od leta 1998 z ženo Andrejo živita v Gabrju pri Dobrovi. Poročila sta se na valentinovo istega leta v takšni tajnosti, da so celo njuni najtesnejši prijatelji še danes rdeči od nerodnosti, ko pogovor nanese na to, kako smešni so izpadli, ko so v karirastih srajcah in sopergah misleč, da so prišli na Jožetov 30. rojstni dan, stopali pred ženina in nevesto.
Čeprav sta bila Jože in Andreja sošolca že v osnovni šoli, Andreja takrat ni bila ena od tistih treh, zaradi katerih bi se Jože poročil že tedaj, tako, da še dobro, da tisti zakon ni veljal.
Hčerki Petra in Eva sta dva sončka, ki ju Jože vsakič, ko pride še tako pozno in utrujen z nastopa, poljubi in Boga zahvali, da mu je dano vse to. Vse to in še mnogo več, česar se zdravi in srečni ljudje prevečkrat niti ne zavedajo. Juhuhu!MATJAŽ KONČAN

Matjaž se je rodil 26.1.1976 na Vrhniki v glasbeni družini. Oče igra harmoniko in klaviature in ima svoj ansambel, v katerem igrata še stric in očetov bratranec. Kot pravi ljudski godci razveseljujejo ljudi že več kot 40 let. Brat prepeva v vrhniškem oktetu Raskovec, mama pa je včasih prepevala v ženskem pevskem zboru. Zato ni čudno, če so tudi Matjaža že v prvem razredu osnovne šole vpisali v glasbeno šolo, kjer je po vzoru starejšega brata začel igrati klarinet.

Vendar pa ga v otroških letih glasbena šola ni preveč zanimala, saj ni bilo hujšega kot popoldansko obiskovanje glasbene šole in nato vadenje doma, medtem ko so se prijatelji igrali na ulici. Zato je vsak prosti trenutek izkoristil za druženje z njimi in uganjanje raznih norčij. Predvsem so ga zanimali športi, še posebno neobičajni. Tako so pogosto igrali hokej na kotalkah ali se vozili z doma izdelanimi gokardi, pozimi pa so na vseh bližnjih hribih postavljali skakalnice in se preizkušali v skokih na smučeh. Doma so imeli na balkonu postavljen koš za igranje košarke, zato so se okoliški otroci pogosto zadrževali na njihovem dvorišču. Nič kaj navdušena nad tem pa ni bila Matjaževa mama, saj od rož, ki jih je tako skrbno negovala, pogosto ni ostalo prav dosti. Matjaž pa je bil tudi navdušen ribič in zato nekaj časa celo član ribiške družine. Ribolovu je zvest še danes, vendar bolj zaradi miru, ki ga potrebuje po dnevih igranja, kot pa zaradi ulova.

Matjaž je od nekdaj tudi velik ljubitelj živali, saj je imel doma skoraj vse male živali. Najraje se spominja ovce, ki so mu jo starši kupili, ko je bila še čisto majhna, stara komaj en dan, tako da jo je moral hraniti po steklenički, kasneje pa je na veselje sosedov pokosil vse bližnje travnike, da jo je lahko nahranil. Njegova ljubezen do ovce se je nadaljevala tako dolgo, da je skotila mladička, potem pa so se doma skupaj odločili, da za dve ovci nimajo dovolj prostora. Poleg tega pa se je Matjaž navdušil nad diatonično harmoniko, kateri je posvečal vedno več časa. Po začetnem spoznavanju inštrumenta s pomočjo očeta je ugotovil, da želi več, zato se je po nova znanja podal k zdaj žal pokojnemu Niku Zajcu. Poleg harmonike je hodil tudi na ure klavirja, za zabavo pa je večkrat prijel tudi za kitaro. Kmalu je sestavil tudi svojo skupino, s katero so igrali na ohcetih in raznih zabavah. Sprva ga je na nastope vozil oče, takoj ko je dopolnil 18 let, pa je naredil šoferski izpit in si kupil svoj prvi avto, na katerega je bil zelo ponosen, saj ga je zaslužil sam s počitniškim raznašanjem pošte.

Njegov prvi nastop s Čuki se je zgodil že veliko prej, preden je postal njihov član, saj ga je Jože na veselicah večkrat povabil, da z njimi zaigra kakšno skladbo. Ko se je konec leta 1997 vrnil iz vojske, je začel zbirati prijatelje glasbenike okoli sebe, da bi ponovno sestavili glasbeno skupino. Toda še preden se je skupina formirala, ga je Jože povabil k Čukom. Čeprav je bilo to povabilo, kot bi si ga želel verjetno vsak mlad glasbenik, odločitev ni bila lahka, saj je vedel, kaj pomeni življenje glasbenika. No nekajdnevnem premisleku je povabilo sprejel in začeli so se meseci vsakodnevnih vaj. S Čuki se je javnosti prvič predstavil februarja 1998 v oddaji ZOOM.

Vendar pa Matjaž, sicer po izobrazbi lesni tehnik in komercialist, potrebuje vedno nove izzive, zato po nekaj letih druženja s harmoniko ni bil več zadovoljen le z igranjem, ampak je želel raziskati tudi njeno notranjost. Zato je že pred leti razstavil svojo harmoniko in začel raziskovati njeno bistvo. Sčasoma je začel razmišljati o izdelavi lastne harmonike. Po večmesečnem nabiranju znanja pri raznih uveljavljenih izdelovalcih harmonik, je pred tremi leti izdelal prvo svojo harmoniko, ki jo je poimenoval po svojem priimku Končan (www.koncan.si). Ker je v svojem življenju preizkusil že veliko harmonik zelo hitro prepozna kvalitetno izdelano harmoniko, zato je tudi pri izdelavi svojih harmonik pozoren predvsem na kvaliteto, ponosen pa je tudi na njen izgled. Harmoniko Končan sedaj pozna in ji zaupa že veliko glasbenikov.

_________________
Ljubim te ne zato, kar si, ampak zato, kar postanem jaz, ko sem s teboj.
Back to top
View user's profile
jeena
__
__

Offline Offline
Joined: Sep 12, 2007
Posts: 6905

PostPosted: Mon May 04, 2009 7:51 am
Post subject: Re: Čuki

ehhh, mi grejo na živce Rolling Eyes Rolling Eyes , tale novi vokalist mmmmmm sicer lep fantič; ni kej, malo so celo zvrst prikrojili.. ma ne potegne men tole; Krokodilčki so bli fajn in edina priredba slovenskega izvajalca je, vsaj meni, ravno njihova Vseokrog Ljubezen ( Love is all arround us - Wet Wet Wet ) iz razloga nespreminjanja zgodbe oz besedila, pa še Marko je lepo lepo odpel hehehehe... slavček ja; zdej v solo karireri mi preveč močno liči na Jana Plestenjaka, žal... ( moje mnenje o Jančiju pa tko poznate ...) Confused Confused

www.slomedia.si/video/...08937738d2
Čuki - UUUU ( al kva že jamrajo )

tko da... nisem fanica, a lohka vseen ''pišem'' tle Mr. Green Rolling Eyes

_________________
''Bolje, da vas sovražijo zaradi tega, kar ste, kot da vas imajo radi zaradi nečesa kar niste.''
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Čupi
__
__

Offline Offline
Joined: Apr 28, 2009
Posts: 1686

PostPosted: Mon May 04, 2009 10:11 am
Post subject: Re: Čuki

Jest sem novinc tko da ne sprašuj mene vrtnica prav da mam premalo objav ... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Shocked

_________________
Ljubim te ne zato, kar si, ampak zato, kar postanem jaz, ko sem s teboj.
Back to top
View user's profile
jeena
__
__

Offline Offline
Joined: Sep 12, 2007
Posts: 6905

PostPosted: Mon May 04, 2009 10:23 am
Post subject: Re: Čuki

eh, ne bod tko... občutljiva, pršpari rajš

_________________
''Bolje, da vas sovražijo zaradi tega, kar ste, kot da vas imajo radi zaradi nečesa kar niste.''
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Čuki
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 HourJump to:  


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Oglas Oglas

ads by AdXpansion

Naključne slike - Tudi vaše so lahko med njimi!

Na desni strani kliknite na svoj angleški nick in si ga spremenite!

Get your own Chat Box! Go Large!ads by AdXpansion

Vrtnica.net Copyright 2006 - 2013 Vse pravice pridržane
Vse osebe ki še niste napolnile 18 let naprošamo, da takoj zapustite sex portal Vrtnica.net, ker za vas sex vsebina ni primerna.
Za naslove, vsebino objav ter fotografije, so odgovorni avtorji sami. Moderatorji, vzdrževalci in lastniki ne odgovarjajo za vsebino.
Video Slike Glasba Sex Filmi Damjan Murko Obrazi Aktualen Digitalni marketing Video Počitnice Sex Videos Ženske Dekleta Izmenjava Oddih Oglaševanje Glasbeni hiti Porno filmi Erotične zgodbe
Vrtnica Video Sex Zgodbe Erotika Slike Forum/<title> <META name="description" content="Vrtnica.net Sex Zgodbe Sex Filmi Forum Porno Slike Video"> <META name="keywords" content="vrtnica,galerija,slike,oceni,komentar,video,sex,komentiraj,oglaševanje,reklama,prostitutke,denar,ura,moški,ženske,pari,ostalo,ljubezen,partnerstvo,klasika,orala,anal,ritka,lezbo,gay,lezbike,fukanje,peder,lizanje,fafanje,faf,drkanje,fetiš,dominacija,bdsm,internet,zmenki,avantura,stiki,prijateljstvo,igre,avto.net,24ur,vreme,google,bolha,telefonski imenik,email,glasuj zame,simpatije,oceni me,dopisovanje,sex,seks,porno,erotične zgodbe,spoznavanje,klubi,masaža,striptiz,slačenje,cyber,porniči,moški,ženska,lepotice,filmske zvezde,swinger,druženje,potepanje,jezik,poljub,francoski,lizanje,bradavice,joške,sisebari,slačipunce,slačifantje,zaščita,kondom,kroglice,strapon,dildo,vibrator,orgazem,knjige,revije,klepetalnica,chat,klepet,sonce,luna,morje,sneg,vreme,mail,email,e-mail,telefon,mobi,nokia,torta,pecivo,kruh,mleko,sekt,šampanjec,vino,pivo,sok,kava,čaj,obroček,rita,ritka,depilacija,pobrit,depilirana,seks"> <META NAME="robots" content ="all"><br /> Interactive software released under <a href="http://dragonflycms.org/GNUGPL.html" target="_blank" title="GNU Public License Agreement">GNU GPL</a>, <a href="index.php?name=credits">Code Credits</a>, <a href="index.php?name=privacy_policy">Privacy Policy</a></div></div> </body></html>