Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum | Turistični portal Počitnice.net  
Toggle ContentToggle Content
Toggle Content Oglaševanje

Toggle Content Sex filmi in zgodbe

Toggle Content Kazalo
 Članske Strani Skupine Web Članske Opcije Najdi na Vrtnica.net Razno

Toggle Content .

Toggle Content Zadnje Teme na Forumu

Toggle Content Zadnji Prispevki na Forumu
Last 10 Forum Messages

Katero pesem pravkar poslušaš?
Last post by jeena in Glasba, zabava on May 17, 2018 at 12:57:57

Lestvica top 20 mest za seks
Last post by skakavac in Klasičen Seks on Mar 24, 2018 at 15:36:26

Iščem njo
Last post by macon in Moški on Jan 12, 2018 at 10:58:45

Pantyhose encasement
Last post by NylonFetišist in Fetiš on Nov 16, 2017 at 12:58:41

Iščem dolgolaso punco
Last post by Mr.Stranger in Moški on Sep 27, 2017 at 09:02:21

Naughty Amateur Milfs in Hardcore Photos
Last post by siemekpower in Erotične Slike on Aug 13, 2017 at 20:06:55

Iščem par za CUCKOLD kombinacijo!
Last post by jani35007 in Moški on Jun 09, 2017 at 00:00:42

Sexy Nina
Last post by miko in Ženske on Jun 06, 2017 at 15:29:21

njo (35+) obala
Last post by onObala in Moški on May 09, 2017 at 22:14:30

Voyeur
Last post by NylonFetišist in Fetiš on Feb 06, 2017 at 06:06:06


Toggle Content Anketa
Kupujete erotične pripomočke v Sex shopih?

Pogosto
11 %11 %11 %
Občasno
50 %50 %50 %
Nikoli
37 %37 %37 %
Results :: Polls

Votes: 1498
Comments: 0

Toggle Content Povezave

Toggle Content Kontakt

News › Narobe dan
Naj ocenjene slike - Ocenite jih tudi vi!


Nove slike - Dodajte tudi Vi svoje!

EROTIČNE ZGODBE

Sex Zgodbe
Zakaj gre kakšen dan ko zakleto, že zjutraj vse narobe? Tudi tisti dan je bil en izmed njih. Zjutraj ti zataji ura, strgaš žabe, divjaš po stanovanju... na koncu pošlješ vse k vragu.... zbrcaš z nog čevlje, si skuhaš kavo in si misliš.... vrag naj vzame vse skupaj. Počasi popijem kavo in se odločim, da sem pripravljena za službo. Zapustim stanovanje in si pokličem dvigalo! Tiho drseče, se spušča iz nadstropja in sledi še zadnji pogled v ogledalo. Vidim visoko, vitko žensko, dolgih las in iskrivih oči, ki bo zamudila službo. Nagrado zasluži, kdor se je spomnil ogledal v dvigalu. Pridem na parkirišče. Pobrskam po torbici za ključi. Končno zacinglja med prsti. Vsedem se v avto in vžgem. Še glasba in zadnji pogled v ogledalce. Zaropota. Pogledam skozi okno kam sem butnila? Nič. V mislih mi bobni. Stopim iz avta. Prekleto nemogoče. Ne vse v enem dnevu Pred sabo vidim spuščeno gumo. To ne more biti res. V oči mi začnejo lesti solze. Počutim se tako presneto nemočna, sita jutra in vsega. Zberem se in odhitim proti avtobusni postaji. Na postaji zagledam gručo ljudi. Še gužve se mi manjka. Končno pripelje avtobus. Ljudje se počasi premikajo prosti vhodu. Šofer naveličano čaka, da vsi vstopimo. Ko bi ti vedel, da imam tudi jaz že vsega dovolj si mislim in se pomikam po avtobusu. Držim se za ročaj, da ne padem. Ljudje se gnetemo, ko sardine. Komaj se lahko premikam. Samo, da se malo premaknem se ob nekoga zadanem. Po 5 min nestabilne vožnje me že pošteno bolijo noge. Na hrbtu začutim pritisk nekega telesa. Hej ne bom podpirala še tebe si mislim. Poškilim čez ramo. Skoraj se z nosom zaletim v ramo črne jakne. Moški... kaj ne vidi, da nikamor ne morem? Rahlo ga odrinem nazaj. V nos mi udari vonj po moški vodici. Prijeten vonj, dovolj močan pa vendar ne vsiljiv. Prav, če misliš da te bom podpirala, pa še ti malo podpiraj mojo težo si mislim in se rahlo naslonim nazaj. Začutim ga za hrbtom. Toplota se meša z vonjem usnja in vodice po britju. Podzavesno so se misli zbudile. V trebuhu se je pojavil čudno topel občutek. Naenkrat sem na hrbtu začutila dlan. Vroča dlan, ki sem jo začutila skozi bluzo mi je pognala kri skozi telo. Skoraj sem klecnila. Kar zmrazilo me je. Dlan je začela potovati po mojem hrbtu navzgor. Kako je prijal ta občutek. Počasi, kot dih, mi je malo odstranil lase z ramen. Srce mi je začelo močneje utripati. Želela sem se bolj nasloniti nanj. Z roko me je božal po vratu. Po telesu so mi gomazeli mravljinci. Počasi je šel s prsti nazaj po mojem hrbtu, kot bi mi po žilah teklo vroče olje sem pomislila. V mislih sem sledila vsakemu njegovemu dotiku. Počasi je šel preko zadnjice. Zadrhtela sem. Zavedala sem se, da so okrog naju ljudje. Zavedala pa sem se tudi, da mi je všeč kar počne. Sem nora???

Njegova roka je potovala žez mojo zadnjico. Zdrsi po stegnu do roba krila. Noro. Noge so se mi začele tresti. Ni se ustavil. Počasi je z roko zašel pod moje krilo. Drsel z njo po stegnu navzgor. Rada bi zakričala naj odneha. Bala sem se sama sebe. Gotovo mi je rdečica prekrivala obraz. Počasi se je dotipal,do roba mojih hlačk. stisnila sem noge skupaj. Peljal me je na rob blaznosti. Počasi še vedno nežno,a malo trše je z roko poskušal zdrseti med moje noge. Popustila sem.
Malo sem razširila noge. Na hrbtu sem začutila cel obris moškega telesa,na vratu njegovo sapo. Dišal je...tako zelo je dišal.
Počasi je z prstom odrinil rob mojih hlačk. Čisto malo,da se je dotaknil mokre muce. Zakašljala sem,da ne bi zastokala. Malo sem zadnjico pomaknila proti njemu...kolikor se je v natrpanem avtobusu dalo. S prstom se je dotaknil mojega gumbka. Mislila sem,da me bo odneslo ven iz avtobusa. Zameglilo se mi je. Zaželela sem si ga. Tako divje..tako noro... tam na avtobusu. Vedel je kaj se mi dogaja..vedel je! S prstom se je še kar igral z mojo muco. Sokovi so se cedili jaz pa sem se trudila,da nisem vzdihovala. Z roko sem si šla za hrbet. Brez oklevanja sem ga pobožala po moškosti. Začutila sem močno izboklino v njegovih hlačah. Mešalo se mi je.
Avtobus se je ustavil. Umaknil je svojo roko in me prijel za roko. Potegnil me je za sabo. Brez besed sem mu sledila.
Ko sva izstopila sem se obrnila proti njemu...razočarana,nepotešena,besna in hotela kričati....
Zagledala sem najbolj črne oči,ki so me smejoče opazovale.
"Pssssssst"...mi je zašepetal "Pridi z menoj"
Tresočo in skoraj na robu solz me je prijel za roko in me potegnil za sabo. Brez besed sem mu sledila po ulici. Ustavil se je pred neko hišo.
"Ne morem...ne smem...pobegni..."mi je začelo kričati v glavi.
Kot bi začutil moje zbegane misli,se je obrnil k meni in me poljubil. Misli so se izgubile.
Vstopila sva in se napotila proti dvigalu. V ogledalu sem zagledala svoje motne oči,rdeča lica v istem trenutku sem začutila,ko me je stisnil naprej. Z rokama me je objel okoli pasu.
"Ne govori",mi je zašepetal. Z eno roko me je držal za pas z drugo spet zdrsel do roba krila in ga potegnil navzgor.
Razširila sem noge...ni se imelo več smisla pretvarjati.
Dvigalo se je ustavilo. Stopila sva ven in se napotila do nekih vrat. odklenil je in vstopila sva. zaklenil je za sabo.
"Tu naju nihče več ne bo motil" je rekel.
Nisem imela želje kaj reči,niti moči za to. Stopil je do mene in e dvignil v naročje. Odnesel me je v spalnico,kjer je sobo krasila velika postelja. Položil me je nanjo...mehko,kot da se bom zdrobila. Sezul mi je čevlje in me poljubil na koleno. Dvignil mi je krilo in z ustnicami zdrsel višje po stegnu in se ustavil na mojih hlačkah. Odpel je gumb na krilu in potegnil izza njega bluzo. Potegnil me je pokonci. Slekel me je. S tistimi nevarnimi črnimi očmi,me je gledal naravnost v oči. Poljubil me je na vrat in mi odpel modrček. Z ustnicami se je spustil na prsi in vanje vzel mojo bradavičko. Spet se je v meni začelo pretakati olje. Zarila sem mu roke v tiste goste črne lase. Želela sem si,da se ne ustavi. Počasi se je z ustnicami spuščal preko prsi,do trebuha in me pri tem nežno božal. Lahko sem zastokala,saj me nihče več ni mogel slišati. Občutek je bil kot bi se sproščala lava. Poljubljal me je preko hlačk po moji muci. Zopet je odrinil samo rob. S prstom je vešče poiskal gumbek in rahlo pritisnil. Mislila sem,da ne bom zdržala pritiska. Z jezikom je oplazil mojo mokro muco. Kot bi se ledu dotaknil z žerjavico. Klecnila sem. Počasi me je zopet položil na posteljo in mi slekel hlačke. Z ustnicami je potoval po nogi navzgor in z jezikom puščal toplo mokro sled. Želela sem si ga v sebi. Tako močno...do konca. Prijela sem ga za pas in ga mu odpela. Slekel je hlače. Prijela sem ga za rob njegovih boxeric.
"Počakaj malo" mi je dejal,me prijel za roko in jo umaknil. Z eno roko mi je roke prijel nad glavo z drugo me je božal po telesu. Ustnice so zopet začele svoj ples po mojem telesu. Poljubljal me je po vratu,prsih,trebuhu...meni pa se je od užitka in želje mešalo.
Razširil mi je noge in začel okušati mojo vročo pričakujočo muco. Z jezikom se je počasi sprehodil po špranjici in se ustavil na gumbku. Počasi lenobno ga je objemal z ustnicami,jaz pa sem mislila,da me bo od ugodja pobralo. Začutila sem vročinske navale in vedela sem,da ni daleč čas,ko mi bo prišlo.
"Prosim ljubi me" sem zašepetala. "Želim si te v sebi"
Dvignil se je in me nagajivo pogledal v oči...."Si prepričana?" Mislim,da so mu odgovor povedale moje motne oči,saj se mi je le nasmehnil. Dvignil se je in si slekel še boxerice jaz pa sem odskočila,in ga prijela za moškost. Tako velike in pričakujoče res še nisem videla.
Počasi sem ga poljubila...kljub želji,da se mu takoj prepustim. Z ustnicami sem okušala njegove kaplice soka,ki so se mu pokazale. Počasi sem ga začela dražiti z jezikom in ga zaslišala,ko je zastokal od ugodja.
"Tole pa paše!" je zašepetal. Igrala sem se z njegovim junakom,ga sesala,božala,grizljala in tudi on je postajal vedno bolj zadihan. Vstala sem in kljub moji dokaj visoki postavi sem bila proti njemu majhna. Obrnila sem se s hrbtom proti njemu in se z zadnjico naslonila na njega.
"Vzemi me" sem zašepetala.
Prijel me je za boke pokleknila sem na posteljo. Začutila sem kako mi svojega junaka počasi.čisto počasi tišči v mojo luknjico. Hotela sem se nasaditi nanj,pa me je držal za boke in počasi nadaljeval s svojim tempom. Mešalo se mi je od želje,od potrebe,da me vzame malo grobo.
"Prosim ljubi me,želim si te" sem ga prosila. Užival je v tistem sladkem mučenju in užitku. Hotela sem več....več....in več
Naenkrat me je z eno roko močneje zgrabil za bok,z drugo pa za moje dolge lase in se zabil do konca. Kriknila sem,vzelo mi je sapo. Spustil me je,da sem tudi sama lahko dajala takt.
Nabijala sem se nanj,ječala in tresla. Potem me je spet prijel nežno ko pero in upočasnil tempo. Zares se mi je mešalo. Jemal mi je vse moči in hotela sem zlesti vanj in se mu vsa prepustiti.
Iznenada se je umaknil in se poleg mene ulegel na hrbet. mislila sem,da me bo kap...tik pred zdajci se umakne...kaj je nor???
"Pridi name!" mi reče.
Nasmehnila sem se in sedla nanj. Spet me je prijel za boke in sam dajal tempo. Počasi me je nasajal nase in me gledal v oči. Uprla sem se v njegove poraščene prsi. Tudi sama sem ga gledala in si ga želela. Poljubila sem ga. Močno me je držal za boke in pospeševal tempo. V telesu me je trgalo,žgalo naplavljalo....
Naenkrat me je doletela explozija. Za trenutek nisem ničesar videla moje telo pa so pretresali krči. Še sama sem bila presenečena nad to silovitostjo čustev in želja. Vedel je kaj se je zgodilo. Upočasnil je tempo in se komaj premikal v meni. Čisto počasi,nežno in lahko. Počasi sem se zbrala in se mu priključila. Imela sem občutek,kot da sem poletela.
Vstala sem iz njega in ga prijela za roko.
"Sedaj pridi ti z mano" sem mu zašepetala. Dvignil se je jaz pa sem pokleknila pred njega. Vzela sem v usta njegovo moškost in se začela z njim igrati. Po telesu je imel potne kapljice in v nos mi je od nekje prišel vonj divje živali.
Božala sem ga,ga vlekla,grizljala,poljubljala,lizala....on pa je vedno globje dihal. Videla sem,da mu paše. Počasi sem se dvigala in ga poljubljala po telesu. Obrnila sem se in se naslonila na steno. "Pridi" sem mu zašepetala. prijel me je za boke in me dvignil. Zopet je zasadil korenjaka vame. Ker sem imela trdno podlago sem mu lahko prihajala nasproti. Slišala sem njegovo dihanje,čutila njegovo sapo,njegove roke na moji muci... bil je vedno močnejši...
Nabijal me je vedno močneje in močneje. Stokala sva in hodila en drugemu nasproti. Čutila sem,da mi zopet prihaja.
Ko sem se bližala vrhuncu,sem začutila,da prihaja z mano. Kriknil je in jaz z njim. Bog kako lep je bil občutek,da sem ga zadovoljila. Da sem mu vrnila,kar je dal on meni.
Počasi sva prihajala k sebi...tam ob steni in se umirjala.
Izpustil me je in me obrnil. Brez besed me je gledal in čakala sem kaj bo.
"Žal mi je,da sem te takole ukradel,ampak zdela si se mi tako lepa,ko sem te zagledal in nisem se ti hotel niti mogel upreti!" sem ga slišala reči.
Pričakovala sem vse kaj drugega,kot to.Bila sem presenečena,šokirana in tudi sama sem šele sedaj videla kaj imam pred sabo.
In to ni bilo slabo....sploh ne....
"Lahko pokličem v službo,da me danes ne bo,ker mi avto ne vžge prosim?" sem se zaslišala reči.......


Posted by skrivnostna on Friday, July 08, 2011 (09:12:50) (7302 reads)

"Sex Zgodbe: Narobe dan" | Login/Create an Account | 1 comment
Threshold
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

Re: Narobe dan (Score: 1 )
by cokl on Wednesday, December 21, 2011 (06:10:48)
(User Info | Send a Message)
Lepo..zgodbica napisana, kot da je resnična, ali pa sanjaš o čem takem.....Oglas Oglas

ads by AdXpansion

Naključne slike - Tudi vaše so lahko med njimi!

Na desni strani kliknite na svoj angleški nick in si ga spremenite!

Get your own Chat Box! Go Large!


Toggle Content Related Links
 More about Sex Zgodbe

Most read story about Sex Zgodbe:
Čuvanje psa

Toggle Content Article Rating
Average Score: 4.98
Votes: 528


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Toggle Content Options

Toggle Content Porno filmi

Toggle Content Prijateljske Strani


Toggle Content Uporabniki

Welcome Anonymous

Nickname
Password
Security CodeSecurity Code
Type Code

Membership:
Latest: VenomusPoision88
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 23387

People Online:
Members: 0
Visitors: 21
Bots: 0
Staff: 0
Staff Online:

No staff members are online!

Toggle Content Statistika
We have received
339762794
page views since
8. Oktobra 2006

Toggle Content Oglas

Toggle Content Vaši Zadnji Komentarji

hrast
denxxx

kam ga še hočeš, v usta ali ritko?
(08/03/18 @ 19:32)

vlki22
onbison

lep
(02/25/18 @ 07:50)

poredn911
onbison

mmmmmmm
(02/25/18 @ 07:48)


onbison

mmmmmmm
(02/25/18 @ 07:43)

shy123
onbison

mm
(02/25/18 @ 07:42)

Photo Gallery


Toggle Content Naj ogledi slik

Toggle Content Zadnje prikazane slike

Toggle Content Oglas


ads by AdXpansion

Vrtnica.net Copyright 2006 - 2013 Vse pravice pridržane
Vse osebe ki še niste napolnile 18 let naprošamo, da takoj zapustite sex portal Vrtnica.net, ker za vas sex vsebina ni primerna.
Za naslove, vsebino objav ter fotografije, so odgovorni avtorji sami. Moderatorji, vzdrževalci in lastniki ne odgovarjajo za vsebino.
Video Slike Glasba Sex Filmi Damjan Murko Obrazi Aktualen Digitalni marketing Video Počitnice Sex Videos Ženske Dekleta Izmenjava Oddih Oglaševanje Glasbeni hiti Porno filmi Erotične zgodbe
Vrtnica Video Sex Zgodbe Erotika Slike Forum/<title> <META name="description" content="Vrtnica.net Sex Zgodbe Sex Filmi Forum Porno Slike Video"> <META name="keywords" content="vrtnica,galerija,slike,oceni,komentar,video,sex,komentiraj,oglaševanje,reklama,prostitutke,denar,ura,moški,ženske,pari,ostalo,ljubezen,partnerstvo,klasika,orala,anal,ritka,lezbo,gay,lezbike,fukanje,peder,lizanje,fafanje,faf,drkanje,fetiš,dominacija,bdsm,internet,zmenki,avantura,stiki,prijateljstvo,igre,avto.net,24ur,vreme,google,bolha,telefonski imenik,email,glasuj zame,simpatije,oceni me,dopisovanje,sex,seks,porno,erotične zgodbe,spoznavanje,klubi,masaža,striptiz,slačenje,cyber,porniči,moški,ženska,lepotice,filmske zvezde,swinger,druženje,potepanje,jezik,poljub,francoski,lizanje,bradavice,joške,sisebari,slačipunce,slačifantje,zaščita,kondom,kroglice,strapon,dildo,vibrator,orgazem,knjige,revije,klepetalnica,chat,klepet,sonce,luna,morje,sneg,vreme,mail,email,e-mail,telefon,mobi,nokia,torta,pecivo,kruh,mleko,sekt,šampanjec,vino,pivo,sok,kava,čaj,obroček,rita,ritka,depilacija,pobrit,depilirana,seks"> <META NAME="robots" content ="all"><br /> Interactive software released under <a href="http://dragonflycms.org/GNUGPL.html" target="_blank" title="GNU Public License Agreement">GNU GPL</a>, <a href="index.php?name=credits">Code Credits</a>, <a href="index.php?name=privacy_policy">Privacy Policy</a></div></div> </body></html>