Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum | Mufi  
Toggle ContentToggle Content
Toggle Content Oglaševanje

Toggle Content Sex filmi in zgodbe

Toggle Content Kazalo
 Članske Strani Skupine Web Članske Opcije Najdi na Vrtnica.net Razno

Toggle Content .

Toggle Content Zadnje Teme na Forumu

Toggle Content Zadnji Prispevki na Forumu
Last 10 Forum Messages

Katero pesem pravkar poslušaš?
Last post by jeena in Glasba, zabava on May 17, 2018 at 12:57:57

Lestvica top 20 mest za seks
Last post by skakavac in Klasičen Seks on Mar 24, 2018 at 15:36:26

Iščem njo
Last post by macon in Moški on Jan 12, 2018 at 10:58:45

Pantyhose encasement
Last post by NylonFetišist in Fetiš on Nov 16, 2017 at 12:58:41

Iščem dolgolaso punco
Last post by Mr.Stranger in Moški on Sep 27, 2017 at 09:02:21

Naughty Amateur Milfs in Hardcore Photos
Last post by siemekpower in Erotične Slike on Aug 13, 2017 at 20:06:55

Iščem par za CUCKOLD kombinacijo!
Last post by jani35007 in Moški on Jun 09, 2017 at 00:00:42

Sexy Nina
Last post by miko in Ženske on Jun 06, 2017 at 15:29:21

njo (35+) obala
Last post by onObala in Moški on May 09, 2017 at 22:14:30

Voyeur
Last post by NylonFetišist in Fetiš on Feb 06, 2017 at 06:06:06


Toggle Content Anketa
Kupujete erotične pripomočke v Sex shopih?

Pogosto
11 %11 %11 %
Občasno
50 %50 %50 %
Nikoli
37 %37 %37 %
Results :: Polls

Votes: 1498
Comments: 0

Toggle Content Povezave

Toggle Content Kontakt

News › Tajnica
Naj ocenjene slike - Ocenite jih tudi vi!


Nove slike - Dodajte tudi Vi svoje!

EROTIČNE ZGODBE

Sex Zgodbe
Tadeja je bila zares ena tistih nadpovprečnih tajnic,ki si jih vsak direktor lahko samo želi. Ko sem jo prvič zagledal,sem se pregovarjal s partnerjevo tajnico...saj poleg neke nevtralne lepote v glavi ni imela nič. Le zakaj jo moj poslovni partner ne odpusti... sem večkrat pomislil? Sredi sestanka s poslovnimi partnerji je mirno vstala in začivkala "Grem si po vodo!" in odšla. Nemalokrat sem bil zaradi nje v zadregi. Ko je med enim njenih sprehodov prišla nazaj in povedala,da me čaka kandidatka za novo tajnico...mi je bilo vsega dovolj. Opravičil sem se partnerjem in jo zgrabil pod roko in odkorakal z njo ven. "Takoj mi jo pripelji,daj ji kar potrebuje in ne kaži se mi več!" mi je prekipelo. Odkorakal sem v sejno sobo in se še enkrat opravičil. Prosil sem za nekaj minut in povedal,da pričakujem novo tajnico. Odšel sem v pisarno in za sabo od jeze zaloputnil vrata. Daj bog,da mi pomaga samo pri tem sestanku..da vsaj nekaj obvlada. Na vrata je rahlo potrkalo. "Naprej!" sem revsnil in komaj čakal,da nadaljujemo s sestankom. Vrata so se odprla in skozi nje je stopilo nekaj kar nima opisa. Visokorasla,vitka ženska dolgih skodranih temnih las,čokoladno rjavih oči,nežne polti,diskretno naličena se je napotila proti meni. Brez nasmeha je samozavestno stopila do mize in mi preko nje podala nežno,lepo negovano roko. "Tadeja sem" je rekla. "Rok" sem zagodrnjal nazaj. Moj bog sem nejevoljno pomislil...saj nimamo natečaja za Miss...ampak prekleto zahteven sestanek,kjer rabim sposobno tajnico ne nekaj kar pomiga z ritjo in je narejeno. Lahko bi mi prišla prav kje drugje...sem jo že videl pod sabo...ne pa na sestanku. Podala mi je mapo s priporočili. Ko sem pogledal vanjo sem opazil kar dobra priporočila. Moški zaradi lepote napišemo kar želite,če pridemo do svojega cilja,sem pomislil. Sicer pa naj se izkaže kar takoj...vsaj trenutno naj nekaj naredi. Povedal sem ji,da bova kasneje klepetala in jo nujno rabim...spotoma pa lahko pokaže kaj obvlada. Strinjala se je. prosila je za 10 min in dokumente za sestanek. Prav dam ti 10 min Miss sem si mislil...potem pa me hitro potunkaj ,jaz pa te vržem skozi vrata. Odšel sem nazaj k partnerjem in jim opisal situacijo ter jih zaprosil za 10 min. Ugodili so mi. Tadeja je na vrata potrkala po natančno 10 minutah. Prišla je z mojo mapo, blokom in svinčnikom. Saj deluje,kot prava tajnica sem pomislil. Skoraj sem se nasmehnil, žensk s pametjo in lepoto nisem poznal.

Usedla se je poleg mene in v nos mi je šinil še njen nežen diskreten parfum. Pozdravila je vse prisotne in se predstavila. "Lahko pričnemo!" je rekla. Ne bom omenil,da so tudi partnerji zajemali sapo in se kar krepko zgubili ob njeni silhueti. Skoraj sem videl kako so si rahljali kravate in začeli pokašljevati. Da o presedanju ne govorimo.
"Lahko samo minuto?" je zaprosila Tadeja. Vsi smo jo pogledali. "Zavedam se,da sem nova med vami in se vidimo prvič. Če se ne motim sem vdrla na vaš sestanek na hitro in se ne znajdem najbolje. Glede,da sem videla,da je sestanek kar zahteven,bi vse prosila,da se osredotočite na to in ne name in da sestanek kar najbolje speljemo...se strinjate?"
Vsi prisotni smo ostali odprtih ust in brez besed. Naenkrat me je postalo sram,pa še sam nisem vedel zakaj. Tudi ostalim je postalo neprijetno,to sem opazil.
Tadeja je prevzela vajeti v svoje roke in nas vse skupaj prisilila,da smo se posvetili sestanku. Po 20 min nam je vsem dokazala,da se v njej skriva neverjetno znanje,pripravljenost dogovarjanja in tehtnica za dober posel se je krepko obračala v mojo stran. Če dobim to pogodbo sem preskrbljen,sem pomislil.
Sestanka je bilo konec in vsi so mi čestitali za dobro speljan posel. Jaz pa sem vedel,da je to speljala Tadeja,čeprav je dokumente dobila 10 min v času sestanka.
Po sestanku in kratki zabavi s sodelavci,sem šel v pisarno in prosil Tadejo,da se mi pridruži.
Ponudil sem ji stol in ga pridržal,da se je usedla. Zaželel sem si jo dotakniti,jo pobožati,poljubiti...kaj takega se mi še ni dogajalo. Vidim veliko lutk,ki se ponujajo ampak tako umirjene lepotice pa res ne. Nič na njej ni dalo vedeti,da se zaveda,kakšno lepoto ima.
"Sedaj se lahko uradno predstaviva,glede na to da prej skoraj nisva imela časa. Tokrat sem ji jaz podal roko in se predstavil. Nekako je nisem mogel izpustiti. Umaknila je roko in me pogledala. Tisti njen pogled mi je spet posla so kri v spodnjo glavo in hitro sem se usedel,da se ne bi osmešil.
Pogovorila sva se o prejšnjih poslih in na vprašanja zakaj je sama zapuščala službe,je pri vsakem dodala,da iz osebnih razlogov. Začelo se mi je svitati. moški smo lovci in Tadeja...ja Tadeja je bila vsekakor noro dober plen. Naenkrat sem jo zagledal na svoji mizi,kako stoka pod mano...se zvija....
.........se strinjate gospod direktor?" sem slišal glas od daleč. Stresel sem z glavo in jo debelo pogledal. "Kaj ste rekli?" "In mislim,da se lahko kličeva po imenih,kot sem rekel sem Rok!"
"Rekla sem,da me lahko nekaj mesecev preizkusite za polovično plačo...vendar če se izkažem mi povrnete razliko...se strinjate? In ne bi rušila odnosa tajnice in direktorja...zato vas bom klicala po priimku!"
Ženska ne sklepa kompromisov sem pomislil. Sklenila sva pogodbo in se zmenila kljub vsemu za polno plačo. Rešila mi je sestanek. Tako so na hitro minili 3 meseci. Sanjal sem o Tadeji doma,da me je žena čudno gledala...se nekajkrat nenajavljeno pojavila v službi in sanjal sem o njej v službi. Mislim,da je Tadeja prevzela glavnico mojega dela,saj sem jo videl povsod....na moji mizi,na tleh,v dvigalu.....Skratka pamet mi je čisto zatajila.
Nekega dne je zazvonil mobitel in glas na drugi strani je bil tako tih,da sem komaj razumel.
Oprostite gospod direktor naslednjih nekaj dni me ne bo. Mislil sem,da je zbolela in se odločil,da jo po poti domov obiščem in ji odnesem nekaj limon in pomaranč. Potreboval sem jo čim prej,saj se mi je dan brez nje vlekel...čeprav se je vedno obnašala zelo poslovno.
Pozvonil sem na vratih in počakal. Prišla je odpret v kratkih hlačah in oprijeti majčki,ki so puščale domišljiji prosto pot. Pobledela je,ko me je zagledala. Podal sem ji vrečko s sadjem "Želim,da čim prej ozdravite in se vrnete na delo,ker sem brez vas izgubljen!"
"Kdo pa je"...se je oglasil glasek izza vrat. "Moj direktor ljubček,takoj bom!"Ne vem kaj sem hotel videti,vendar sem brez povabila vstopil. Stopil sem v stanovanje,ki je bilo lično urejeno. Na stolu sem zagledal fanta kakih 16 let,ki je bil čudno zverižen. Ostal sem brez besed. Nekaj mi ni šlo v glavo. Po dokumentih sem videl,da je Tadeji 32 let. Nisem zdržal vprašal sem Tadejo. "Je tvoj sin?" Mislim,da sem jo prvič v vseh mesecih videl Tadejo,da se je zasmejala. Doslej je bila vedno resna.
"To je moj brat! Star je 27 let. Skrbim za njega odkar sta se starša ubila v prometni nesreči! Jaz nisem bila z njimi Leo pa je bil in preživel!"
Počutil sem se osramočenega. Ta lepi angel,kot sem jo imenoval pri sebi...se ni ukvarjal s tem,da je burila moško domišljijo ampak z najbolj krutim delom življenja...skrbeti za nekoga,ki je bil skoraj nepokreten.
"Si zato menjala službo?" sem jo vprašal.
"Ne ampak,ker me je prejšnji šef začel izsiljevati z nadurami...Leo pa me potrebuje. Ne bi mi bilo treba delati nadur,če bi spala z njim!" Postalo mi je slabo.
Pogovarjala sva se nekaj ur in čas je hitro minil. "Vzemi si čas,kolikor ga rabiš in potem mi pridi pomagat v službo" sem ji rekel. "Potrebujem samo dva dni,ker ima Leo terapije".
Minila sta še kakšna dva meseca in Tadeja je bila neverjetna sodelovka.
Nekega dne je prišla v službo in opazil sem,da je nekaj narobe...čeprav tega ni pokazala.
"Lea so ponoči odpeljali v bolnico!" je rekla. Sedaj sem že vedel,da je srčno navezana nanj.
Poslal sem jo domov in ji rekel,naj se spočije in da ji po službi prinesem vse delo domov pa bo uredila,ko bo lahko. Hvaležno se mi je zahvalila.
Po službi sem se oglasil pri njej in pozvonil. Odprla je. Bila je v oblekici. "Delam solato,da se malo ohladim v tej vročini" je rekla..."Se mi pridružite!"
Vstopil sem in ji ponudil pomoč. Moram priznati,da sem se počutil zelo sproščeno,saj sva z Tadejo postala skoraj prijatelja,le tikati me ni hotela. To mi je bilo sedaj zares smešno...Lahko narežete paradižnik...lahko narežete....ampak sem bil tiho.
Ko sva pojedla,sva se preselila na teraso da spijeva še kozarec soka. Tadeja je odšla v kuhinjo in zaslišal sem pok kozarca. Stopil sem za njo in jo videl kako pobira črepinje. Počepnil sem poleg nje in,ko me je pogledala,me je zmrazilo. Prijel sem jo za roko in jo dvignil k sebi. Ni se upirala. "Tadeja!" sem zašepetal. Še vedno me je samo gledala. Dvignil sem jo v naročje saj sem bil precej večji od nje. Čisto mirno mi je glavo naslonila na ramo in me poljubila na vrat. Skoraj sem jo izpustil. Odnesel sem jo do kavča in jo položil nanj. Pokleknil sem poleg nje in jo gledal. "Tadeja si prepričana?" ....od kdaj jaz ženske sprašujem,če so prepričane?
Odgovorila je s preprostim "Ja!"
Objel sem ji obraz,ji zakopal dlani v tiste kodraste lase,kot sem si miljonkrat želel in jo poljubil. Najprej nežno,ko pa mi je poljub vrnila sem izgubil pamet. Poljubljal sem jo kot brodolomec Igral sem se z njenim jezikom in ona mi je prihajala nasproti. Objela me je okrog vratu in roke zakopala v moje lase. Mislil sem,da mi bo takoj prišlo. Zajel sem sapo in se počasi začel sprehajati po njenem telesu. Roka je zdrsela na nogo in počasi sem jo začel dvigati oblekico,če bi se premislila. Zastokala je. Pogledal sem jo in videl,da so ji oči čisto potemnele. Želela se mi je,kot sem si želel jaz nje od prve minute. Usedla se je in odvrgla oblekico. Pred mano se je pokazalo lepo,čvrsto telo.....telo,ki mi je jemalo ure in ure,ko sem sanjal o njem. Prijela me je za pas in mi ga odpela.
"Počakaj malo!" je dejala in vstala. Usedel sem se na kavč in mislil kaj bo. Pokleknila je pred mene in mi zrahljala kravato. Hotel sem ji pomagati in pohiteti,pa me je ustavila. Poln pričakovanja sem pustil,da mi je razvezala kravato. Začela mi je odpenjati srajco in me nepremično gledala v oči. Božal sem jo po ramah,po prsih ona pa je molčala in mi čisto počasi odpenjala gumbe. Mislil sem,da jih imam 300. Želel sem jo zgrabiti in jo ljubiti grobo,divje nebrzdano...Nagnila se je naprej in mi dala čisto nežen poljubček na ustnice. Hotel sem zagristi vanje..pa se je umaknila. Zdrsnila je preko lic do vratu in mi jezik porinila v uho. Videl sem vse zvezdice. "Želim si te Tadeja!" "Vem!"
Še naprej je počasi odpenjala gumbe moje srajce in počasi sledila odpetim gumbom z jezikom in ustnicami. Naslonil sem se nazaj in ji z rokama brodil po skuštranih laseh. Tadeja pa se ni ustavila. Prišla je do trebuha. Mislil sem,da bo moj korenjak raztrgal hlače,tako trd je bil. Kdaj sem že imel takšne občutke sem pomislil? Bila je prava čarovnica. Odpela je vse gumbe in se lotila hlač. Počasi je odpenjala zadrgo na hlačah in me gledala. Njen pričakujoč in po svoje nagajiv pogled je vedel,kaj se dogaja z mano. Korenjak je skočil pred njo kot v vojski. Nežno ga je prijela in z roko zdrsela po njem. Nisem še doživel takšnega občutka. Kot bi bil v nebesih. Podaljševala je užitke in me gledala. zaprl sem oči,saj sem se bal,da bom planil nanjo. Počasi se je sklonila in korenjaka pobožala z jezikom. Oblil me je vročinski val. Imela je tako nagajiv jeziček,da je moj korenjak samo nemo stal. Postajala je vedno bolj drzna in nagajiva. Ko sem že mislil,da bom explodiral se je malo ustavila in potem spet nadaljevala. Lizala ga je,ga grizljala,vlekla,poljubljala in jaz nisem mogel več zdržati.
Zgrabil sem jo za lase in ji dvignil glavo. Prisesal sem se na njene ustnice in ona mi je vrnila poljub z vso strastjo. Položil sem jo na kavč in se zagrizel v njen vrat. Zastokala je. "Tadeja" sem ji šepetal med poljubi. Odpel sem ji modrček in pred mano sta se pojavili dve jedri dojki. Poljubljal sem jih in jih sesal,Tadeja pa se je začela zvijati pod mano. To me je še podžigalo. Poljubljal sem jo po telesu vedno nižje in ji z eno roko slekel hlačke. Pričakovala me je vsa mokra. Prijel sem jo za boke in jo potegnil k sebi. Poljubil sem jo na griček in jo gledal. Mižala je,z glavo nagnjena nazaj. Hotel sem,da me pogleda...pogleda v oči. "Poglej me Tadeja" sem ji šepnil. Pogledala me je...tako lepega pričakujočega pogleda še nisem videl. Rdeče rahlo zabuhle ustnice od poljubov in njen temen pogled so me spravljali ob pamet.
Polizal sem jo po njeni mokri muci. Kriknila je. Telo ji je trznilo v krču. Igral sem se z njenim gumbkom in iz Tadeje spravljal nekontrolirano melodijo glasov. Telo je trzalo v krčih in njene roke so se igrale s telesom in mojimi lasmi. Bilo je noro se predajati,posvečati ženskemu telesu. "Želim si te Rok!" sem zaslišal. "Takoj Tadeja,takoj!" Igral sem se naprej z njeno muco. Stokala je vedno močneje in telo so ji vedno močneje stresali krči. Dvignil sem se in jo potegnil s kavča. Oklenila se me je s svojima dolgima nogama in me objela z njima okrog pasu. Počasi sme ji nastavil vrh glavice na mokro pričakujočo muco. gledala me je s tistimi skoraj črnimi očmi poželenja. Počasi sem ga zaril vanjo in jo gledal. Z jezikom si je vlažila ustnice in tako seksi pogleda še nisem videl. Zajela me je želja po mirnem ljubljenju z njo. Počasi sem se premikal v njej in vedel,da si me želi vedno bolj in hitreje. Užival sem v "mučenju". "Prosim Rok,daj močneje!" "Saj bom ljubica!" Na hitro sem se zarinil vanjo in glasno je zastokala. Najino dihanje se je prepletalo. Prenehal sem in jo obrnil na kolena. Oprijela se je kavča,jaz pa sem jo prijel za boke. Počasi sem ga nastavil na luknjico in presenetila me je,ko se je sama hitro nabila na mojega junaka. "Rok,daj prosim porini ga do konca...ljubi me je šepetala" meni pa je pot tekel po obrazu. Čutil sem val ki me je ujemal. Tadeja se je izgubljala v krču. Še zadnjič sem porinil in prišlo mi je z vso silovitostjo,kot že leta ne. Tresel sem se v sebi in ob Tadeji. Srce mi je nabijalo kot noro in mi hotelo skočiti iz prsi.
Ulegla sva se na preprogo in glavo mi je položila na ramo. S prsti me je božala po poraščenih prsih in jaz sem jo objel. Želel sem jo pred nečem zaščititi.
Naenkrat mi je šinila v glavo misel ....Rok poročen si ,ona pa tega ne ve. Postalo mi je žal,da ji tega nisem prej povedal in bal sem se jo prizadeti. Le zakaj...doslej me pa res slaba vesti ni nikoli mučila.
"Tadeja,nekaj ti moram povedati"sem začel. "Pssssssssst" me je utišala. "Vem poročen si. Če imaš občutek,da si me izkoristil si v zmoti..Mogoče sem jaz tebe v trenutku osamljenosti.
Zaželela sem si te in ti si zaželel mene...saj sva odrasla".
Močneje sem jo objel in poljubil na lase......"Me boš še kdaj izkoristila Tadeja?"sem jo nagajivo vprašal.
"Mogoče gospod direktor!" se je pričela smejati....


Posted by skrivnostna on Monday, July 11, 2011 (07:56:31) (12662 reads)

"Sex Zgodbe: Tajnica" | Login/Create an Account | 3 comments
Threshold
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

Re: Tajnica (Score: 1 )
by misek on Monday, July 11, 2011 (17:38:01)
(User Info | Send a Message)
Ena najboljših zgodb doslej !!! Čestitke !!Re: Tajnica (Score: 1 )
by aprilski on Friday, July 22, 2011 (21:14:11)
(User Info | Send a Message)
Zgodba ima uvod, vsebino in zaključek. Bravo!Oglas Oglas

ads by AdXpansion

Naključne slike - Tudi vaše so lahko med njimi!

Na desni strani kliknite na svoj angleški nick in si ga spremenite!

Get your own Chat Box! Go Large!


Toggle Content Related Links
 More about Sex Zgodbe

Most read story about Sex Zgodbe:
Čuvanje psa

Toggle Content Article Rating
Average Score: 4.97
Votes: 673


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Toggle Content Options

Toggle Content Porno filmi

Toggle Content Prijateljske Strani


Toggle Content Uporabniki

Welcome Anonymous

Nickname
Password
Security CodeSecurity Code
Type Code

Membership:
Latest: VenomusPoision88
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 23387

People Online:
Members: 0
Visitors: 28
Bots: 0
Staff: 0
Staff Online:

No staff members are online!

Toggle Content Statistika
We have received
339762821
page views since
8. Oktobra 2006

Toggle Content Oglas

Toggle Content Vaši Zadnji Komentarji

hrast
denxxx

kam ga še hočeš, v usta ali ritko?
(08/03/18 @ 19:32)

vlki22
onbison

lep
(02/25/18 @ 07:50)

poredn911
onbison

mmmmmmm
(02/25/18 @ 07:48)


onbison

mmmmmmm
(02/25/18 @ 07:43)

shy123
onbison

mm
(02/25/18 @ 07:42)

Photo Gallery


Toggle Content Naj ogledi slik

Toggle Content Zadnje prikazane slike

Toggle Content Oglas


ads by AdXpansion

Vrtnica.net Copyright 2006 - 2013 Vse pravice pridržane
Vse osebe ki še niste napolnile 18 let naprošamo, da takoj zapustite sex portal Vrtnica.net, ker za vas sex vsebina ni primerna.
Za naslove, vsebino objav ter fotografije, so odgovorni avtorji sami. Moderatorji, vzdrževalci in lastniki ne odgovarjajo za vsebino.
Video Slike Glasba Sex Filmi Damjan Murko Obrazi Aktualen Digitalni marketing Video Počitnice Sex Videos Ženske Dekleta Izmenjava Oddih Oglaševanje Glasbeni hiti Porno filmi Erotične zgodbe
Vrtnica Video Sex Zgodbe Erotika Slike Forum/<title> <META name="description" content="Vrtnica.net Sex Zgodbe Sex Filmi Forum Porno Slike Video"> <META name="keywords" content="vrtnica,galerija,slike,oceni,komentar,video,sex,komentiraj,oglaševanje,reklama,prostitutke,denar,ura,moški,ženske,pari,ostalo,ljubezen,partnerstvo,klasika,orala,anal,ritka,lezbo,gay,lezbike,fukanje,peder,lizanje,fafanje,faf,drkanje,fetiš,dominacija,bdsm,internet,zmenki,avantura,stiki,prijateljstvo,igre,avto.net,24ur,vreme,google,bolha,telefonski imenik,email,glasuj zame,simpatije,oceni me,dopisovanje,sex,seks,porno,erotične zgodbe,spoznavanje,klubi,masaža,striptiz,slačenje,cyber,porniči,moški,ženska,lepotice,filmske zvezde,swinger,druženje,potepanje,jezik,poljub,francoski,lizanje,bradavice,joške,sisebari,slačipunce,slačifantje,zaščita,kondom,kroglice,strapon,dildo,vibrator,orgazem,knjige,revije,klepetalnica,chat,klepet,sonce,luna,morje,sneg,vreme,mail,email,e-mail,telefon,mobi,nokia,torta,pecivo,kruh,mleko,sekt,šampanjec,vino,pivo,sok,kava,čaj,obroček,rita,ritka,depilacija,pobrit,depilirana,seks"> <META NAME="robots" content ="all"><br /> Interactive software released under <a href="http://dragonflycms.org/GNUGPL.html" target="_blank" title="GNU Public License Agreement">GNU GPL</a>, <a href="index.php?name=credits">Code Credits</a>, <a href="index.php?name=privacy_policy">Privacy Policy</a></div></div> </body></html>