Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum | Mufi  
Toggle ContentToggle Content
Toggle Content Oglaševanje

Toggle Content Sex filmi in zgodbe

Toggle Content Kazalo
 Članske Strani Skupine Web Članske Opcije Najdi na Vrtnica.net Razno

Toggle Content .

Toggle Content Zadnje Teme na Forumu

Toggle Content Zadnji Prispevki na Forumu
Last 10 Forum Messages

Katero pesem pravkar poslušaš?
Last post by jeena in Glasba, zabava on May 17, 2018 at 12:57:57

Lestvica top 20 mest za seks
Last post by skakavac in Klasičen Seks on Mar 24, 2018 at 15:36:26

Iščem njo
Last post by macon in Moški on Jan 12, 2018 at 10:58:45

Pantyhose encasement
Last post by NylonFetišist in Fetiš on Nov 16, 2017 at 12:58:41

Iščem dolgolaso punco
Last post by Mr.Stranger in Moški on Sep 27, 2017 at 09:02:21

Naughty Amateur Milfs in Hardcore Photos
Last post by siemekpower in Erotične Slike on Aug 13, 2017 at 20:06:55

Iščem par za CUCKOLD kombinacijo!
Last post by jani35007 in Moški on Jun 09, 2017 at 00:00:42

Sexy Nina
Last post by miko in Ženske on Jun 06, 2017 at 15:29:21

njo (35+) obala
Last post by onObala in Moški on May 09, 2017 at 22:14:30

Voyeur
Last post by NylonFetišist in Fetiš on Feb 06, 2017 at 06:06:06


Toggle Content Anketa
Kupujete erotične pripomočke v Sex shopih?

Pogosto
11 %11 %11 %
Občasno
50 %50 %50 %
Nikoli
37 %37 %37 %
Results :: Polls

Votes: 1498
Comments: 0

Toggle Content Povezave

Toggle Content Kontakt

News › Lady in red
Naj ocenjene slike - Ocenite jih tudi vi!


Nove slike - Dodajte tudi Vi svoje!

EROTIČNE ZGODBE

Sex Zgodbe
Robert je bila tista moja usoda,ki se zgodi enkrat...veš, da se ne bi smela, pa ti ni žal in ne postavljaš si vprašanj kaj bo kasneje.... Dvodnevni seminar se je počasi končeval in pridno sem delal zapiske, ki jih bom predstavila v službi. Komaj sem čakala, da se vse skupaj zaključi, vendar nas je zadrževala še večerna zabava. Videla sem, da se moška populacija veliko bolj kot s seminarjem ukvarja z opazovanjem ženskih predstavnic. Raje bi se ulegla v posteljo in zaspala ob knjigi. Končno se je uradni del zaključil in odšla sem v sobo, da si malo oddahnem. S sebe sem zmetala cunje in stopila pod vroč tuš. Pustila sem, da je voda tekla po mojem telesu. Naslonila sem se na mokre ploščice. V meni je bil nek nemir, sitost, naveličanost.... Tuš sem spremenila skoraj v leden, da sem se malo zbrala. Res si nisem želela še zabave. Hladen tuš me je zbistril in vame zopet naselil življenje. Stopila sem iz kabine in se postavila pred ogledalo. Kar sem videla, mi je bilo všeč. Skoraj do pasu dolgi skodrani lasje, temno rjave oči, visoko vitko telo, po katerem so polzele kapljice vode, dolg vitek vrat, dvoje lepo oblikovanih prsi, plosk trebuh, kljub otrokom, ozek pas in ravno prav zaobljeni boki na dveh dolgih lepo oblikovanih nogah. Zavedala sem se, da se veliko moških oči ustavi na meni. Počasi sem si telo namazala s kremo. Nežen vonj vrtnice se je razlil po kopalnici. Posušila sem si lase in pustila, da prosto padejo po hrbtu. Gola sem se sprehodila po sobi in se postavila pred omaro. Malo sem pogledala, kaj sem prinesla s seboj. Odločila sem se za rdeč nedrček in prilegajoče tangice. Preko sem si oblekla nežno ozko rdečo obleko do kolen. Obula sem še črne salonarje z visokimi petami in odšla v dvorano. Veliko moških me je ocenjujoče pogledalo od vrha do tal, pa me to niti ni ne vem kako zanimalo. Stopila sem k znankam s seminarja in se z njimi spustila v klepet. Naenkrat sem za hrbtom zaslišala globok moški glas "Gospodična vas lahko zmotim za trenutek?" Na hitro sem se obrnila okrog in se znašla iz oči v oči s tujcem, ki me je zmotil. Ostala sem brez besed. Pred mano je stal ON. Rahlo robat videz, temnih malo daljših las, modro svetlečih oči in telo, ki je grozilo, da bo raztrgalo srajco. Srečala sva se pred časom na enem izmed seminarjev. Že takrat so se med nama iskrile iskrice. Ker sva imela okrog sebe vsak svojo družbo sva se samo opazovala in pogledi so odražali želje. Sedaj pa je stal pred mano... me ogovarjal... Najbrž mi je rdečica zalila obraz, ko sem ga spoznala.

"Vas lahko povabim plesat?" me je vprašal."Seveda zelo rada plešem."je dobil odgovor. Na hrbet mi je naslonil dlan in me vodil skozi dvorano v del,ki so ga preuredili kot plesišče. Dlan na hrbtu mi je zbudila želje,ki so se zbudile že ob prvem srečanju.
Prijel me je okrog pasu in srce mi je že s tem dotikom podivjalo. Poznavalsko me je stisnil k sebi in noge so se mi zašibile. "Sva se sploh predstavila?"me je vprašal. "Robert,da boš vedela kdo te je ugrabil!" se je nasmejal. Nasmejala sem se in si mislila...."ko bi ti vedel,kako si te jaz sedajle želim ugrabiti...pa mi to ne dovoljuje moja dobra vzgoja!!!" Na glas pa sem rekla....."Nuša"
Robert me je vodil po plesišču,kot da skupaj pleševa že celo življenje. Njegovo močno moško telo me je držalo kot z jeklom pa vendar čisto nežno. Čutila sem tudi njegovo vzburjenje in z nogo med njegovima nogama sem dobro čutila njegovo nabreklo moškost. Gledal me je v oči in mislim,da je videl vse moje misli. Naenkrat se je začel smejati. Ker sem bila v svojih mislih,sem ga začudeno pogledala. "Poslušaj pesem!"mi je rekel.
V zvočnikih sem slišala pesem Chrisa de Burgha "Lady in red".....
V ušesa mi je zašepetal..."Kaj imaš na sebi?"
V meni se je tista dobra vzgoja izgubila in stegnila sem roka proti njegovemu vratu. Potegnila sem njegovo glavo k sebi in mu zašepetala nazaj..."Ugotovi!"
Vedela sem,da ni poti nazaj...da sem pognala vsa kolesa,pa vendar mi ni bilo mar. Želela sem si ga,kot si je on želel mene. Prijel me je za roko in me potegnil med plesalci ven iz plesišča proti dvigalom. Držal me je pred sabo za pas in me lahno,pa vendar odločno držal,da sem na zadnjici čutila njegovo erekcijo.
Dvigalo se je ustavilo v njegovem nadstropju. Hitro sva odšla do njegove sobe. Odklenil je in smuknila sva notri. Počasi me je obrnil proti sebi "To sem si želel že prvič,ko sem te videl! Ugrabiti te in ljubiti!" mi je zašepetal med poljubom.
Počasi mi je odpel zadrgo na obleki in obstala sem pred njim samo v spodnjem perilu. Gledal me je z vsem moškim občudovanjem in mi roke zakopal v lase. Skoraj zagrizel se mi je v vrat. Kljub rahli bolečini je v meni sprostil vso živalsko slo.
Ko sem začutila njegovo roko na moji ženskosti,me je odneslo. Pozabila sem na tisto lažno žensko nedostopnost.
Odrinila sem ga,da se je skoraj zaletel v steno za sabo. Približala sem se mu na nekaj cm in mu snela kravato. Začela sem ga poljubljati po vratu in zgrabil me je za zapestja. S hitrostjo panterja mi je njegovo lastno kravato zavezal okrog zapestij. Ni bilo močno...pa vendar rok nisem mogla rešiti.
"Mi zaupaš?" je šepnil. Pokimala sem,saj glasu nisem mogla spraviti iz sebe. Preveč sem si ga želela. Dvignil me je in me položil na posteljo. Želela sem si tistega divjega živalskega sexa.
Ko sem ležala se je dvignil in odšel k omari. Izvlekel je še eno kravato. Postalo mi je vroče in hotela sem zakričati. Pogledal me je in še enkrat vprašal ...."Mi zaupaš?" Tokrat sem prišla do glasu in vprašala..."Kaj boš naredil?" "Nič takega,kar ti ne bo všeč in nič takega pri čemer bi trpela!" sem dobila odgovor. Kljub strahu sem rekla "ok". Spremljala sem ga,ko je prihajal nazaj k postelji in priznam bilo me je groza. Pokleknil je k meni in mi počasi oči prekril z drugo kravato. Na ustnicah sem začutila nežen poljub. "Sprosti se,če ti ne bo všeč te odvežem!" sem slišala. Poskušala sem se sprostiti in ga vprašala "Je to....To?" Slišala sem ga smejati..."Kaj si mislila,da te bom zadavil?" je sedaj že planil v smeh. Zares ne vem kaj sem mislila. Za mojega moža je igra pred sexom izguba časa sem pomislila.
Spet sem na ustnicah začutila poljub in njegov jezik se je začel igrati z mojim. "Sprosti se!" je ponovil in res sem počasi sprostila zategnjene mišice. Prejšnja strast je kar izpuhtela. Čutila sem kako mi z roko nežno drsi po prsih. Bradavičke si se napele v pričakovanju njegovih rok. Odpel mi je modrček in ga odvrgel. Priznam,da je bil čuden občutek,ko nisem ničesar videla ampak slišala samo šume. Počasi je z ustnicami zdrsel do mojega vratu. Nežno me je grizljal meni pa se je pritisk zopet začel dvigati. Želela sem ga objeti ,mu kuštrati lase ga pritegniti k sebi,pa sem se lahko samo "nemočno" zvijala. Poljube je usmeril do mojih prsi in jih pričel rahlo sesati. Srce je spet pospešilo svoj utrip. Z rokama se je svobodno sprehajal po mojem telesu. Čutila sem,kako mi vleče dol tangice. Njegovi poljubi so zdrseli po trebuhu. Čuti so se mi že vsi spustili. Zopet se je z roko dotaknil moje ženskosti in od pričakovanja sem tiho zastokala. Počasi se je z roko prerival med moji nogi in podzavestno so se kolena razširila. Želela sem si ga tako noro. Počasi je z glavo drsel vedno nižje in nižje,jaz pa sem se še komaj kontrolirala. Hotela sem imeti proste roke,hotela sem ga potegniti nase. Z jezikom se je lahno dotaknil gumbka moje ženskosti in skoraj bi na glas kriknila,tako me je zaščemelo po telesu. Vzel si je čas in me raziskoval "na milost in nemilost" prepuščeno njemu. "Prosim Robert vzemi me!" sem mu zašepetala. Mislila sem,da me bo razneslo od nepričakovanega užitka. V tistem trenutku bi lahko tudi zajokala. Ni se me še "usmilil". Igral se je z mano neskončno dolgo. Začutila sem,da prihaja val orgazma. Tudi on je to začutil. Med mojim stokanjem in njegovo igro,ki jo je samo malce "dvignil" sem imela občutek,da me je zadel komet.
Mislila sem,da orgazma nikoli ne bo konec. Odvezal mi je roki in lahko sem odvrgla še kravato iz oči. "Ti je bilo všeč?" me je vprašal Robert. "Bilo je čudno ampak ja bilo mi je všeč!" sem odgovorila.
Pomislila sem "Sedaj boš pa ti poskusil kako je biti zvezan!"
Vzela sem najprej eno kravato,da sem mu zavezala roke. Na ustnicah je imel nasmešek. "Ker mi pomagaš,dobiš poljubček!" sem mu šepnila in ga nežno poljubila. Vzela sem drugo kravato in mu zavezala oči. "Si bil kdaj ti v tem položaju?" me je mučil firbec. "Nikoli še! Ženske niste tako drzne!" se je zasmejal. "No pa si naletel na eno,ki rada poizkuša kaj novega,kar doživi!" sem se smejala. "Če ti ne bo všeč,te bom odvezala!" Oba sva se zasmejala. Naenkrat sem dobila občutek "premoči" čeprav b se Robert z lahkoto rešil in e stresel s sebe. Drzno sem ga poljubila na ustnice in ga rahlo ugriznila. Mmmm je zagodel. Počasi sem se tudi jaz sprehodila preko lica in ga z jezikom pričela dražiti po ušesu. "Paše mi!" je zagodrnjal. Spuščala sem se preko vratu,do njegovih poraščenih prsih in za jezikom puščala rahlo sled. Robertu se je dihanje podvojilo in čutila sem,da mu je všeč. Njegov korenjak je stal že od začetka in nežno sem z roko potegnila po njem. Zastokal je in se vzpel. Z ustnicami in jezikom sem nadaljevala svojo pot vedno nižje in nižje. Tokrat je Robert rahlo stokal in z gibi kazal,da želi več. Priznam,da mi je bila situacija zelo všeč. Lahko sme počela kar sem želela. Z jezikom sem oplazila njegovega korenjaka in Robert je zajel sapo. Počasi nežno sem ga poljubila. Nežno in počasi sem ga poljubljala in ga počasi lizala. Vzela sem ga med ustnici in se sprehajala po njem. Z rokama sem se uprla na njegov trebuh in ha z nohti rahlo pritiskala. Robert se je hotel premikati vedno hitreje...pa sem bila tokrat jaz tista,ki sem diktirala tempo." Nuša mi odvežeš roke sem zaslišala?" "Počakaj še malo!" sem se nasmehnila in se igrala naprej. Naenkrat sem začutila dvoje rok ki so me dvignile in skoraj vrgle na posteljo. Robert je bil že nasmejan nad mano. "Sedaj boš videla...počakaj še malo!" se je zasmejal. Z rokama me je prijel za roke in mi jih dvignil nad glavo,z nogama pa se je prebil med moja stegna in svojega junaka nastavil na mojo ženskost. Preplavilo me je pričakovanje in Robert je začel svojega junaka počasi tiščati v votlinico. Po meni se je začela pretakati toplota in želela sem ga imeti v sebi. Objela sem ga z nogama. Počasi se je začel premikati v meni. Prihajala sem mu nasproti,čeprav z uklenjenima rokama nisem mogla veliko. Želela sem si ga vedno globje in več. Končno mi je spustil roke in lahko sem se mu čisto predala. Prilagajala sva se en drugemu,kot ujeta v eno telo. "Robert počakaj!" sem zaprosila. "Oprosti,te boli?" me je vprašal. "Ne...se lahko uležeš na hrbet?" sem prosila. Obrnil se je in me dvignil nad sebe. Ne vem od kje mu takšna moč,res pa po kg nisem zelo težka. Počasi sem se sama usedla na njegovega korenjaka. Z rokama se je poigral z prsmi in me poljubljal. Roki sta mu drseli po mojem telesu. Prijel me je za boke in skupaj sva ujela ritem ljubezni. Bil je vedno hitrejši meni pa se je mešalo od užitka. Ko je čutil,da mu bo prišlo se je malce umiril in se samo lenobno premikal. Bil je res vzdržljiv. Noro sem si ga želela. takih občutkov še nisem imela. Naenkrat me je dvignil s sebe in me kot lutko postavil poleg. Obrnila sem se in pokleknila pred njega on pa se mi je približal od zadaj. Spet me je prijel za boke in njegov korenjak je spet našel pot v votlino. tokrat se Robert ni več zadrževal. Močno me je stisnil in vedno močneje in hitreje migal v meni. Prihajala sem mu nasproti in najini užitki so se mešali. Pot nama je polzel po telesu.
Začutila sem,da bom zopet končala in noro sem si želela,da konča z mano tudi Robert.
Njegov junak je še nekajkrat močno pritisnil začutila sem kako me Robertov sok zaliva in se druži z mojim. Kar nekaj časa se nisva mogla umiriti.
Počasi sva se umirjala in ohlajala. Počutila sem se ko mala punčka,ko me je Robert ujel v objem in lahko sva se prepustila lenobnemu dremanju.......


Posted by skrivnostna on Monday, July 18, 2011 (07:47:46) (5547 reads)

"Sex Zgodbe: Lady in red" | Login/Create an Account | 1 comment
Threshold
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

Re: Lady in red (Score: 1 )
by user on Thursday, February 02, 2012 (20:17:30)
(User Info | Send a Message)
fina zgodba,po mojem okusu,edino jaz bi bil raje malo dlje zvezan SmileOglas Oglas

ads by AdXpansion

Naključne slike - Tudi vaše so lahko med njimi!

Na desni strani kliknite na svoj angleški nick in si ga spremenite!

Get your own Chat Box! Go Large!


Toggle Content Related Links
 More about Sex Zgodbe

Most read story about Sex Zgodbe:
Čuvanje psa

Toggle Content Article Rating
Average Score: 4.96
Votes: 375


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Toggle Content Options

Toggle Content Porno filmi

Toggle Content Prijateljske Strani


Toggle Content Uporabniki

Welcome Anonymous

Nickname
Password
Security CodeSecurity Code
Type Code

Membership:
Latest: VenomusPoision88
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 23387

People Online:
Members: 0
Visitors: 28
Bots: 0
Staff: 0
Staff Online:

No staff members are online!

Toggle Content Statistika
We have received
339762859
page views since
8. Oktobra 2006

Toggle Content Oglas

Toggle Content Vaši Zadnji Komentarji

hrast
denxxx

kam ga še hočeš, v usta ali ritko?
(08/03/18 @ 19:32)

vlki22
onbison

lep
(02/25/18 @ 07:50)

poredn911
onbison

mmmmmmm
(02/25/18 @ 07:48)


onbison

mmmmmmm
(02/25/18 @ 07:43)

shy123
onbison

mm
(02/25/18 @ 07:42)

Photo Gallery


Toggle Content Naj ogledi slik

Toggle Content Zadnje prikazane slike

Toggle Content Oglas


ads by AdXpansion

Vrtnica.net Copyright 2006 - 2013 Vse pravice pridržane
Vse osebe ki še niste napolnile 18 let naprošamo, da takoj zapustite sex portal Vrtnica.net, ker za vas sex vsebina ni primerna.
Za naslove, vsebino objav ter fotografije, so odgovorni avtorji sami. Moderatorji, vzdrževalci in lastniki ne odgovarjajo za vsebino.
Video Slike Glasba Sex Filmi Damjan Murko Obrazi Aktualen Digitalni marketing Video Počitnice Sex Videos Ženske Dekleta Izmenjava Oddih Oglaševanje Glasbeni hiti Porno filmi Erotične zgodbe
Vrtnica Video Sex Zgodbe Erotika Slike Forum/<title> <META name="description" content="Vrtnica.net Sex Zgodbe Sex Filmi Forum Porno Slike Video"> <META name="keywords" content="vrtnica,galerija,slike,oceni,komentar,video,sex,komentiraj,oglaševanje,reklama,prostitutke,denar,ura,moški,ženske,pari,ostalo,ljubezen,partnerstvo,klasika,orala,anal,ritka,lezbo,gay,lezbike,fukanje,peder,lizanje,fafanje,faf,drkanje,fetiš,dominacija,bdsm,internet,zmenki,avantura,stiki,prijateljstvo,igre,avto.net,24ur,vreme,google,bolha,telefonski imenik,email,glasuj zame,simpatije,oceni me,dopisovanje,sex,seks,porno,erotične zgodbe,spoznavanje,klubi,masaža,striptiz,slačenje,cyber,porniči,moški,ženska,lepotice,filmske zvezde,swinger,druženje,potepanje,jezik,poljub,francoski,lizanje,bradavice,joške,sisebari,slačipunce,slačifantje,zaščita,kondom,kroglice,strapon,dildo,vibrator,orgazem,knjige,revije,klepetalnica,chat,klepet,sonce,luna,morje,sneg,vreme,mail,email,e-mail,telefon,mobi,nokia,torta,pecivo,kruh,mleko,sekt,šampanjec,vino,pivo,sok,kava,čaj,obroček,rita,ritka,depilacija,pobrit,depilirana,seks"> <META NAME="robots" content ="all"><br /> Interactive software released under <a href="http://dragonflycms.org/GNUGPL.html" target="_blank" title="GNU Public License Agreement">GNU GPL</a>, <a href="index.php?name=credits">Code Credits</a>, <a href="index.php?name=privacy_policy">Privacy Policy</a></div></div> </body></html>