Biznis in zabava - on road again
Friday, July 10, 2015 (15:58:24)

Posted by Timeonmayhand

Ker je potrebno za življenje tudi nekaj big ''M'', vsake toliko začnem vrteti telefone. Potrebno je pridobit kak nov posel, obiskati stranke, predstaviti projekt... No saj vsi vemo zakaj se vrti in kaj vrti staro mamo '' Zemljo''. Dal sem nekaj ponudb in nato začel vrteti telefon in preverjati kako uspešen sem. Tako pokličem tudi novo stranko kateri sem dal ponudbo kak teden prej. Telefon dvigne nek glas- zdolgočasen , nekako nedoločljivega tona, nisem si mogel narediti slike o osebi na drugi strani. Glas mi govori da sem prišel v ožji izbor, ter da direktor želi da se ponudba predstavi osebno. Tako ali tako sem imel plan obiskati nekaj firm na tistem koncu, tako da sporočim da sem naslednji teden v okolici in lahko predstavim ponudbo. Glas sporoči da bo informacijo posredoval direktorju ali je bilo direktorici nisem razumel. In res, čez kake tri četrt ure zazvoni telefon, glas sporoči, da je dogovorjeno le da ima direktor čas samo v petek - ta petek. Glede na tajming prosim da v kolikor mi uredijo prenočišče ni problem. Glas pove da imajo pogodbo s malim penzionom in v kolikor se strinjam lahko uredijo. Ok, potrdim. Že čez kako uro dobim po e-m potrditev rezervacije in navodila kako lahko najdem. Napovedano je bilo lepo vreme, glede dogovora pa še cel vikend na tistem koncu, zato sem se odločil da združim posel in zabavo tako da grem na pot s Starim in ne z avtom. Vprašam Lavico če je za, dolgo je že bilo kar sva nazadnje potovala skupaj. A ko vidi da pripravljam Starega zavrne povabilo, kao ma neke druge plane. In tako Stari in jaz na pot sama. Ker je bilo mesto sestanka kakih 1700km od doma, se se na pot odpravil zgodaj v četrtek. Vržem poljub Lavici ki je še spala in se začnem oblačiti. Ravno ko sem začel vleči nase jeans, saj veste, na robu postelje se nagneš nazaj in vlečeš preko riti, ko padejo na mene dolgi lasje. Vroče ustnice se zalepijo na moje in začnejo prižigati ogenj. Hmm. Nekaj si se zagrela. Ona pa:'' Vse naj za R dan''. in me poljublja naprej.'' Kako saj še ni.'' '' No drugi teden te ni, pa ti zdajle , da ne pozabim '' se smeje in vleče kavbojke v nasprotno smer.


ads by AdXpansion

Dolgi lasje, ogenj v očeh, črna prozorna spalna srajčka s čipko, (retro,ve kaj mi dviga pritisk) in spodnja glava prevzame komando. Nežno me porine nazaj na hrbet, z lasmi me boža po prsih. Točno ve kaj mi je fetiš, lebdeči lasje na meni, s nohti narahlo praska okoli bradavic, z zobmi grizlja vrhove. Kri začne polniti mehko meso in trdeti v toploti vroče sape ustnic. Vročina sape se veča, greje me, kri v pritisku pumpe dviga mehko v višave. Z dvema prstoma stisne ud v korenu, kri vstopa a stisk ne dovoli da kroži. Trdota se veča, profil raste, z ustnicami se sprehaja po nastali trdoti in meri dolžino. Glavico liže z jezikom, z prsti vrti kroglice v mošnji. ''Hvala Bog da si ustvaril Evi ustnice in jezik (no takemu delu, bi lahko dal večjo prioriteto pred zvokom). Ko je bila zadovoljna z delom, se ustavi in postavi iznad v sedeči položaj, z vročimi ustnicami išče oporo - tretjo nogo. Gleda me v oči z vražički, smehlja, stegne roke proti meni, spotoma preleti strugico s prstom, pomeša med ustnicami in mi ga prisloni. Vonj njene želje mi napolni nosnice, s roko jo božam po spoju nog in kuštram nizko travo. Vlažna je, očitno se je pripravljala brez mene. V tem se usede do konca, akvaplaning, kolesa drsijo, brez odpora, hitro in gladko brez zavor in omejitev. Nasajena se nagne nazaj in prižge cd. Prostor se napolni z zvokom ritem kitare iz zvočnikov se zasliši Cocain. Udarni ritem kitare, zvok strun, kot napete vzmeti se bedra dvigajo in spuščajo, v ozadju bas kitara, bobni, ritem:'' If you gona get down, get down''. Jaha v ritmu, upočasni na ritem, spušča in dviga se na vsak drug udar: Slow and easy, roke da za vrat, prsi plešejo svoj ples. Ustavi se, na vrhu kroži z boki, počasi prsi rišejo vsaka svoj krog. Dvignem se , zagrizem v trde, štrleče bradavice, roka me vrača. Počasi se dvigne na vrh glavice, prime za kolena, malo se nagne naprej, zamahne z glavo. Lasje poletijo, pokrijejo prsi, samo bradavičke rdeče trde štrlijo iz las. Z rokami se nasloni na posteljo, kolena spusti v mehkobo rjuh, stisne me s koleni, sedi na meni. Dvigne se, prsi prebijejo trakove las, lasje oviti okoli polnih izboklin, tanka linija prepletenih las pokriva bradavičke. Vrže glavo nazaj, lasje poletijo, telo se napne v zamahu roke. Roko položi za vrat, izboči prsi, z drugo zamahne v ritmu bobnov - Bull ride. Gibanje bokov, kroženje prsi, bradavičke rišejo neprekinjeno linijo kroga.

Prsti nog zakopani v posteljo, lok stopala zapet do končnih krivin, kolena stisnjena v rebra, kot yockey v galopu. Kroži z boki, giblje se naprej, nazaj. Z rokami se se nasloni na moja ramena, prikuje me na posteljo.Za trenutek obmiruje, prsi se zaletijo v spremembi gibanja, lasje me ponovno prekrijejo. Spusti glavo v poljub, ustnice se spojijo, jeziki se prepletejo. roke zdrsijo po posteljo spusti se name, bradavičke bodejo kožo, z jezikom simulira akt sexa. Dvignem boke v globlji vbod, pritisk kolen v rebra oster '' Miruj!!'' Prime me za roke, ukrivi izza glave, primem se za rob postelje, stegnem noge in jih prekrižam v predelu stopal. Stisnem bedra. Dvigne se nazaj, roke mi dvigne v oporo - dlan na dlan, vzmeti beder se zategnejo, pritisk kolen popusti. V ritmu kitare pospešuje gibanje, z vsakim vbodom, vsakim zvokom strun se spusti nižje. Prsi mi plešejo pred očmi, z usti lovim bradavice, stegujem jezik - ne da. Stiskam rit, dvigam boke v kontra ritem. Ona sledi ritem kitari, jaz sledim bobnom. Z glavo maha kot na Woodstoku, lasje me šibajo, po telesu, obrazu, prsi udarjajo ob telo. Začuti mojo napetost, nabije se do konca. Napolnim notranjost, ubadam v telo. '' Get down to the ground''. Poljublja me na ustnice, približa ušesu in šepne:'' Ne iztroši se preveč na poti, mam še daril. In zgine v kopalnico. Navlečem kavbojke, belo srajco, slišim tuš, usnjena jakna, počasi vlečem zip s sliko kapljic vode na prsih, sliko kapljic ki polzijo po golih prsih nataknem škornje. Pri vratih me čaka, gola, z nogo naslonjeno na podboj, roke za vratom smeji se. Poljubim jo, z roko pogladim, s prstom preletim po strugi. Kapljice vode polzijo po prsih, veže mi west kravato. Zaprem vrata. Stari čaka pripravljen, zajaham, dva prsta na ustnice, vonj vročega mokrega telesa, pogledam v okno, ustnice v krog, pošljem poljub, zaprem zip jakne do konca, skočim na ''kurbel''.

Nadaljevanje: Kava z mlekom

Content received from: Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum |, http://www.vrtnica.net