Biznis in zabava- Kava z mlekom
Thursday, July 16, 2015 (09:31:55)

Posted by Timeonmayhand

Pot je dolga, hitim, zato po avtocesti ne po regionalkah. Avstrija, sončno jutro, planine žarijo v soncu. ''Kačberg'', ne maram čez tunele. Hladno je, slika las v gibanju, vročih ustnic počasi bledi v lepoti narave. ''Minhen'', gužva. ljudem se mudi v službo. Tu in tam pogledi žensk iz vozil, nasmeški, vračam. Vržem poljub mačkama v športnem avtu, ''švabice'' blond, odprta streha, dolgi lasje v vetru. Mačka na sovoznikovi strani pomaha, pridi z nama, z nasmehom odkimam, zavijejo v mesto. Table bežijo mimo: Nurenberg, Wurzburg, Kassel, km se vrtijo, Stari prede country road song polnijo čelado. Hanover. Zaustavim se na parkingu. Kamioni, motorji, avtomobili, vonj olja, bencina, izpuhov. Kosim - večerjam. Sedim na Starem_u, pijem pivo (no alc jbg vozim), popoldansko sonce me greje. Odpnem jakno, prižgem cigareto, gledam po okolici. Mačka med kamioni, skače od enega do drugega. Dobra je. Adidaske, minica komaj pokriva ritko. Srajčka napeta, prsi se rišejo, velikeeeee, dva gumba odpeta, globok buhteč dekolte. Linija modrčka reže hrbet, kratki črni lasje, v roki torba. Lepa stoparka. Spomnim se male Francozinje, mmmm. Odpre se okno, glava šoferja šleperja, pokima. odprejo se vrata. Noga se dviga na stopnico, mišice beder se zategnejo, minica zleze čez ritko. Čipkaste hlačke zasvetijo v soncu - pričakoval sem tangice. Dvignem pogled, šofer se smeji, pobliskam z očmi, dvigne obrvi in se nasmeje. Pripelje se avto. Črni mercedes, odprta streha, bež usnje. Tablica: Cat -34u. Dvignem pogled. Kako 3 če sedi samo ena. Ostre linije, 45+ let, oster nos, ustnice senzibilne, dolga črta, temno rdeča šminka. Oči temne, dolge trepalnice, lasje zviti v figo, barva kostanja. Rdeča linija se odpre, roka se dviga, dolgi cigarilos med prsti, tenak. Plamen, udih, roka odmika cigarilos, ustnice tvorijo črko ''O''. Črta dima, dviga glavo v užitku. Pogled se nama sreča, meri me, pokimam in nasmehnem se v pozdrav. Vrata se odprejo, obrača se, petke, noga, koleno črne nogavice, prekrižane noge na asfaltu.


ads by AdXpansion

Krilo malo nad koleni se razpre, zabliska se bela linija, dviga se. Popravi krilo, zravna se, roka se dviga k ustom, ''O'' tanka črta dima. Dolgih 1.80. Črno krilo, črna jakna, V izrez, bela srajca, tanek ovratnik, zlato okoli vratu. Buisiness woman. Rdeča črta se razpre, belo se zabliska - nasmeh. Obrne se in samozavestno z dolgimi koraki odide proti restavraciji. Gledam jo, vem da čuti pogled, ne obrne se. Noga na stopnici, mišica lista malenkost zategnjena v dvigu na naslednjo, odpre vrata, obrne glavo pogleda, nasmehne, izgine v temi za vrati. Potegnem dim, frcnem cigareto v loku. Vžgem Starega, čelada, zaprem zip, On road. Country, slika dolgih nog na vizirju, Hamburg. Spušča se tema, sence se daljšajo, ameriška baza. V mislih slika; vojaki, mačka pleše na odru. Po dvorani se sliši song Candyman. Ojačam glasnost, Hamburg za hrbtom. Km se vrtijo, žarometi svetijo v noči, morje z boka, luči na morju. Danska. Luči v ogledalu, bližajo se, osvetlijo, nabijejo se na hrbet. ''Ma spel se že naprej!!''. Luči zginejo, prehiti me, zavije direktno pred mene. Žarometi osvetlijo tablico; Cat -34u. Track stop, štirje smerokazi, ne sledim, preveč sem utrujen. Zavorne luči, štirje smerokazi, rdeče luči izginejo v temi. Nekje ob pol dveh sem v Arhus_u. Luči v polarni noči. Vprašam policijsko patruljo za pot, vodijo me do manjšega penziona malo iz centra. Ugasnem motor, na oknu senca, ne vidim obraza. Snamem čelado, otresem prah, pozvonim. Odpre neka stara, očitno me je čakala, pelje me do sobe. Tuš, postelja, slika dolgih nog - sanje. Zbudim se, cigareta na oknu, tuš, britje biznis obleka. Črne hlače, bela srajca, west škornji majhna petka, špičaki- da se ve, west kravata. Spustim se po stopnicah, receptorka luštna. Dobra mačka, polna Danka. Blond, srednja dolžina las, malo bolj okrogla, lepe krivine, bujne, modra oblekica, lebdeča kot bi rekli naši južni:''Lepršava plava.''

Petke 5-6 kakih 1,67, sama sva. Pogleda malo čudno, pričakovala je ''bikerja ''. Flirt. '' Lepi ste kot sončno jutro''. Vi pa drugačni kot ponoči'' se smeje.'' Najprej posel, potem zabava.'' vrnem. ''Kateri se vam bolj dopade, Direktor ali Bajker?'' Smeji se, vražički v očeh:''Direktorje jem za zajtrk.'' '' kaj pa bajkerje?'' '' On jejo mene''. Vpraša kaj bom za zajtrk. '' Kava z mlekom, pa šunka z jajci če lahko''. ''Kava je tukaj, mleko prinesem za mizo, šunka je na mizi, jajca pa imate!'' ogenj blešči v smehu. Vzamem skodelico s kavo, držim za krožnik v eni roki, v drugi rogljič, dvignem da ne zadenem v stole in grem proti mizi. Prihaja s strani, zaustavi se pred menoj. '' Kaj pa mleko?'' vprašam. Pobliska z očmi, ustnice do ušes v smehu, roka mi odpira ''šlic''. Moj ponos potegne ven, spusti se na kolena. Objame ga z ustnicami, oblizuje z jezikom, počasi se realizira poštevanka 2x2.... zapolnim ji usta. Potegne ven še kugle, boža gladi, z jezičkom liže vrh, z ustnicami zateguje suknjo, odpne mi pas, hlače padejo, potegne bokserke do kolen. MMmmmmm, ustnice grlo ustnice, toplota. Roka se sprehaja, meri dolžino, sreča z ustnicami. Kakšna poza. Kot buda, razširjenih rok, s kavo in rogljičem v višini ramen, na tleh kip modre barve, gibanje glave. Igra se, gleda me z očmi, bliska, vražički pohote letijo, glava skače od vrha do korena, pumpa dela, polnim usta, vzame vse. Drži v ustih, dvigne se, vzame skodelico, izprazni grlo. ''Coffe with milk.'' Spusti se , oblizne napol stebra spuščeno trdoto, očisti z jezikom, potegne bokserke, dvigne hlače, zapne pas. Vstane: ''Ham on tabel.'' Zagrize se v uho in šepne.'' Kaj bi bajker za večerjo.'' in odpleše v kuhinjo. Popijem kavo ( z mlekom), rogljič. Za šunko n bilo časa. Pokličem taxi peljem se na sestanek. Zaprem oči, poskušam se spomnit obraza. Samo lebdeče modro krilo in rjave oči se mi kažejo.

Nadaljevanje: Sestanek

Content received from: Vrtnica.net | Sex Zgodbe | Sex Filmi | Forum |, http://www.vrtnica.net